Kusadasi Belediyesi'nden Depremzedelere Kurban Bayrami Destegi

Kusadasi Belediyesi, 6 Subat depremlerinin etkiledigi afet bölgelerinden kente gelen depremzede aileleri yalniz birakmiyor. Depremin ilk gününden itibaren kente gelen depremzedelerin her ihtiyaçlarinda yanlarinda olmayi sürdüren Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, son olarak depremzedelere kurban bayrami öncesi gida kolisi desteginde bulundu.

Kusadasi Belediyesi'nden Depremzedelere Kurban Bayrami Destegi


Kusadasi Belediyesi, Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçesinde meydana gelen ve birçok ilde yikima neden olan depremlerin ardindan afet bölgesinden uzaklasarak Kusadasi’na siginan vatandaslara yardim eli uzatmaya devam ediyor. Bu çerçevede Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, kente yerlesen yaklasik 100 depremzede aileyi evlerinde ziyaret ederek kurban bayrami öncesi hijyen ve gida kolisi desteginde bulundu.

Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari, 6 Subat depremlerinin yaralarinin hala çok taze oldugunu ve Kusadasi Belediyesi olarak depremden etkilenen vatandaslara desteklerini sürdüreceklerini belirterek “Depremin ilk gününden bu yana hem deprem bölgesindeki hem de kentimizdeki depremzede ailelerin ihtiyaçlari istikâmetinde yardimlarina kostuk. Depremlerden etkilenerek kentimize gelen vatandaslarimizin kendisini yalniz ve çaresiz hissetmesine izin vermeyecegiz. Bu çercevede paylasmanin ve beraberligin degerinin en çok arttigi Kurban Bayrami dolayisiyla hazirladigimiz gida ve hijyen kolilerini depremzede ailelere ulastirdik” dedi.

Kaynak: İHA