Kusadasi Belediyesi, Kaliteli Hizmet Için Çalismalarini Sürdürüyor

Kusadasi Belediyesi’ne ait Arya A.S’nin islettigi sik ve estetik tesislerde, misafirlere güler yüzlü uzman personelle verilen kaliteli hizmetin yani sira, güvenli ve saglikli gida sunmak için de çalismalar yapiliyor. Bu çerçevede sirkette görevli gida mühendisi, belirlenen program dahilinde kentteki tüm isletmelerde hijyen ve gida güvenligi denetimi gerçeklestiriyor.

Kusadasi Belediyesi, Kaliteli Hizmet Için Çalismalarini Sürdürüyor


Kusadasi Belediyesi istiraklerinden Arya Turistik Tesisleri A.S tarafindan isletilen tesisler, sundugu kaliteli ve güler yüzlü hizmet sayesinde her daim ilgi odagi oluyor. Baskan Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardindan benimsenen profesyonel yaklasimla yenilenen ARYA A.S tesisleri, modern ve estetik görünümleriyle 7’den 70’e kentte yasayan herkesin ugrak noktasi oluyor. ARYA A.S tesisleri uygun fiyata sundugu lezzetleri ile de begeni topluyor. ARYA A.S yönetimi her yil yüz binlerce kisiyi agirlayan tesislerde gidalarin saglikli ve hijyenik bir ortamda üretilmesi için gerekli olan her türlü tedbiri aliyor. Bu çerçevede ARYA A.S’de görev yapan gida mühendisi, düzenli olarak kent genelindeki tüm tesislere giderek imalathane bölümlerinin hijyen kurallarina uygun olup olmadigini denetliyor. Kullanilan ürünlerin son tüketim tarihlerine de bakilan denetimde, ayrica soguk hava depolarinin sicaklik degerleri kontrol ediliyor. Su ve gidalardan numuneler alinarak gerekli olan testlerin yapilmasi için laboratuvara yollaniyor.

ARYA A.S’de görevli Gida Mühendisi Simge Yilmaz, tesislerde gidalarin üretilme sürecinde hijyen kurallarina çok dikkat ettiklerini belirterek, “Amacimiz misafirlerimize kaliteli, güvenli ve sürdürülebilir hizmet sunmak. Bu nedenle düzenli olarak denetim ve kontroller yapiyoruz. Tesislerimizde çalisan personelimize is sagligi ve güvenligi hakkinda da bilgiler veriyoruz. Tüm Kusadalilar isletmelerimize gönül rahatligiyla gelebilirler” diye konustu.

Kaynak: İHA