Drift Yapmaktan Ehliyetine El Konulmustu...Polislerle Böyle Pazarlik Yapti

Bursa’da drift yapmaktan ehliyetine el konulan ancak araç kullanirken polis ekiplerine yakalanan sürücü ve agabeyi pazarlik yapti. Abi kardes, “Bu seferlik islem görmezsek olur mu? Ceza yazin ama araci baglamayin” diye dil döktü.

Drift Yapmaktan Ehliyetine El Konulmustu...Polislerle Böyle Pazarlik Yapti
Bursa’da uygulama noktasi kuran trafik ekipleri kuralsiz sürücülerin kabusu oldu. Kontrol noktasina takilan ve drift yaptigi için 2 ay ehliyetine el konulan sürücü polis ekiplerine yakalaninca, “Bu seferlik görmeyin, babam da görmesin” dedi.

Polisle pazarlik yapmaya çalisan sürücü ve abisi ne yapsa da cezadan kaçamadi.

Merkez, Osmangazi ilçesinde uygulama noktasi kuran trafik polisleri kuralsiz sürücülerin kabusu oldu. Denetim noktasini görünce bir alisveris merkezinin otoparkina girmeye çalisan sürücü otoparkin kapali oldugu görünce yol kenarinda durmak zorunda kaldi. Polis ekiplerinin yanina gelmesiyle araçtan indirilen sürücü alkolmetreye üfledi. Alkolsüz sürücünün ehliyeti sorgulaninca 1,5 ay önce driften ehliyetinin alindigi ögrenildi. Cezadan degil babasindan habersiz trafige çiktigi için korkan abi-kardes aracin baglanmamasi için polis ekipleriyle dakikalarca pazarlik yapmaya çalisti. Kendisine ceza yazilan sürücü ve abisi “Bu seferlik görmeyin, ceza yazin ama araci baglamayin” dedi.

O anlar kameralara yansidi.

Kural tanimayan sürücüye 8 bin lira para cezasi uygulanirken, otomobil de araç sahibine teslim edildi.
Kaynak: İHA