Çoruminia, Siir Dolu Bir Geceye Ev Sahipligi Yapti

Çorum Belediyesinin kültür belediyeciligi alaninda hayata geçirdigi projelerden biri olan sehir defteri dergisi, Çorum’un edebiyat ve sanat hayatina degerli katkilar saglamaya devam ediyor. 4 yil içerisinde yayimladigi 13 sayiyla edebiyat ve sanatseverlerin kalbinde taht kurmayi basaran dergi, siir geceleriyle de sözü sesin ahengiyle bulusturuyor.

Çoruminia, Siir Dolu Bir Geceye Ev Sahipligi Yapti
Sehir defteri dergisi, "Gündönümü" siir aksami etkinligi düzenledi.

Çorum’un kültürel zenginligini yansitan etkinlikte siir severler unutulmaz bir aksam yasadi. Çorumlu 15 degerli sair, canli müzik esliginde kendi siirlerini seslendirdi. Etkinlik Çorum Web TV’den de canli olarak yayinlandi.

Çoruminia’da gerçeklestirilen etkinlige Çorum Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yasar, Belediye Baskan Yardimcisi Turhan Candan ve çok sayida siir sever katildi.

Programda, Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yasar ve Belediye Baskan Yardimcisi Turhan Candan da siirlerini seslendirdi. Özgün siirlerini yorumlayan sairler, dinleyenlerden tam not aldi.

Gecenin sonunda konusan Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Çoruminia’nin böylesi güzel bir programa ev sahipligi yaptigini belirterek Çorum’un kültürel hayatina katkida bulunmaktan gurur duyduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA