Canli Hayvan Satis Noktalari Ilaçlaniyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskanligi, Kurban Bayrami öncesinde vatandaslarin kurbanlik alisverisini yapacaklari canli hayvan satis noktalarinda ilaçlama çalismalarini sürdürüyor. Canli hayvan satis noktalarinda karasinek ipi ve tuzaklarinin asimini yapan Hasereyle Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, ayni zamanda uçkun uygulamasi da gerçeklestiriyor.

Canli Hayvan Satis Noktalari Ilaçlaniyor
Vatandaslarin saglikli bir bayram geçirmesi için tüm önlemleri alan Manisa Büyüksehir Belediyesi, canli hayvan satis noktalarinda ilaçlama çalismalari gerçeklestiriyor. Halk sagliginin korunmasi amaciyla, karasinek ve diger haserelere karsi yürütülen ilaçlama çalismalarinda karasinek ipi ve tuzaklarin asimi yapiliyor, ayni zamanda da uçkun uygulamasi gerçeklestiriliyor. Kent merkezinde bulunan Canli Hayvan Borsasi’nda yürütülen ilaçlama çalismalarini Manisa Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskani Erhan Ince ile Hasereyle Mücadele Sube Müdürü Firuze Ak da takip etti. Yürütülen çalismalar hakkinda detayli bilgi veren Manisa Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskani Erhan Ince, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlariyla vatandaslarin kurbanlik alisverislerini yapacaklari canli hayvan satis noktalarinda karasinek ve diger haserelere karsi ilaçlama gerçeklestirdiklerini söyledi.

Daire Baskani Erhan Ince, “Bu anlamada ekiplerimiz karasinek ipi ve tuzaklarin asimin yapiyor, ayni zamanda uçkun uygulamasi da gerçeklestiriyor. Burada, hem hayvan üreticilerimiz, hem de canli hayvan borsasina gelen vatandaslarimizin saglikli bir sekilde kurbanlik alimlarini hedefliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA