Pursaklar Yenilenen Park Alanlariyla Nefes Aliyor

Pursaklar Belediyesi, bir yandan kisi basina düsen yesil alan miktarinin artirirken, bir yandan da mevcut park alanlarini sifirdan yenileyerek vatandaslarin hizmetine sunuyor.

Pursaklar Yenilenen Park Alanlariyla Nefes Aliyor
Kisi basina düsen yesil alan sayisini her gün artirmaya ve prestij degeri yüksek parklari ilçeye kazandiran Pursaklar Belediyesi, eskimis ve kullanim açisindan saglikli olmayan parklari sifirdan yenileyerek daha kullanisli daha modern hale getirmeye devam ediyor.

Bu çalismalar dogrultusunda sifirdan ele alinarak yenilenen yesili, çocuk oyun gruplari, kum havuzu, dinlenme alanlari ile her yasa hitap eden Haci Bayram Veli Parki’ni mahalle halkinin hizmetine sundu.

‘‘Haci Bayram Veli parkimiz yeni yüzü ile yemyesil olmaya basladi’’

Haci Bayram Veli Parki yenilenen yüzü ile mahalle sakinlerine hizmet vermeye basladigini ifade eden Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Yagmurdan dolayi birkaç kez dikim yapmak zorunda kaldik. Pursaklar’i hemsehrilerimizin nefes alabilecegi, dinlenebilecegi çok sayida yesil alanin oldugu bir ilçe haline dönüstürüyoruz. Haci Bayram Veli parkimiz yeni yüzü ile yemyesil olmaya basladi.

Oyun grubu ve çocuklarin çok sevdigi kum havuzu ile günesli günlere hazir. Hayirli olsun’’ dedi.

Kaynak: İHA