Pursaklar Belediyesinin Babalar Günü Sürprizi Sosyal Medyada Viral Oldu

Pursaklar Belediyesi bünyesinde sahada çalisan personele yönelik Basin Yayin Müdürlügü tarafindan adres sorma bahanesi ile izletilen çocuklarindan gelen ‘‘Babalar Günü’’ videosu ülke genelinde gündeme oturdu.

Pursaklar Belediyesinin Babalar Günü Sürprizi Sosyal Medyada Viral Oldu
Pursaklar Belediyesi Basin Yayin Müdürlügü personeli, Babalar Günü dolayisiyla sahada çalisan belediye çalisanlarina sürpriz yapti. Adres sorma bahanesi ile çalisanlarin yanlarina yaklasan Basin Yayin Müdürlügü personeli, onlara çocuklarindan gelen videolari izletti.

Belediye Baskani Ertugrul Çetin’in sosyal medya hesaplarindan yayinladigi videoda bir anda çocuklarini karsilarinda gören belediye personelleri, çocuklarinin babalar günü mesajlari karsisinda yasadiklari duygu dolu anlar, büyük bir yanki uyandirarak milyonlarca izlenmeye ulasti.

“Medya ekibimiz, sürpriz bir kutlama mesaji yapti”

Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Medya ekibimiz, islerinin basinda her seyden habersiz çalisan arkadaslarimiza evlatlarindan gelen Babalar Günü mesaji ile sürpriz bir kutlama mesaji yapti. Çalisma arkadaslarimizin duygu dolu anlari sosyal medyada büyük bir teveccüh görerek, ülke genelinde Babalar Gününde en çok izlenen videolar arasinda yerini aldi. Bu güzel ve anlamli çalismalarindan dolayi Basin Yayin Müdürlügümüzü tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA