Pamukkale Belediyesi'nden Yapilandirmada Son Gün Uyarisi

Pamukkale Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik, Ilan Reklam, Eglence vergileri ile Idari Para cezalari ve Imar Para cezalarinda yapilandirmalarinda süresinde son günün 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü oldugunu bildirildi.

Pamukkale Belediyesi'nden Yapilandirmada Son Gün  Uyarisi


Pamukkale Belediyesi’nden yapilan yazili açiklamada, 7440 Sayili Bazi Alacaklarin Yeniden Yapilandirilmasi Kanunu çerçevesinde emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, eglence vergisi, kira borçlari ve idari para cezalarini kapsayan yapilandirma firsatinin son gününün 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü oldugu hatirlatildi. Açiklamada, “Vatandaslarimizin yapilandirma firsatini kaçirmamalari ve firsattan yararlanabilmesi adina Cumhurbaskanligi karari ile Emlak, Çevre Temizlik, Ilan Reklam, Eglence vergileri ile Idari Para cezalari ve Imar Para cezalarinda yapilandirma süresi uzatildi. Yapilandirmada 31 Mayis’a kadar olan basvuru süresi 30 Haziran’a uzatilirken, bu tarih resmi tatile rastladigindan basvurular 3 Temmuz günü sona erecek. Ayrica karara göre, 3 Temmuz’a kadar basvuranlar pesin ödemeyi ya da ilk taksiti en geç 31 Temmuz’da yatirabilecek” denildi.

Pamukkale Belediyesi’nden ödeme kolayligi

Pamukkale Belediyesi, vatandaslarin yapilandirma firsatini en iyi sekilde degerlendirebilmesi adina birçok kolaylik sunarken, vatandaslarin magduriyet yasamamasi adina islemleri son güne birakmayin çagrisinda bulundu. Açiklamada, Pamukkale Ilçesi sinirlari içerisinde emlak, çevre temizlik, ilan-reklam, eglence vergileri ile kira borçlari ve idari para cezasi borcu olan tüm gerçek ve tüzel kisilerin faydalanabildigi yapilandirma firsatinda, pesin ödemelerde gecikme faizlerinin yüzde 90’inin silindigi belirtildi. Pamukkale’de yapilandirmadan faydalanmak isteyen vatandaslar tahsilat servislerine basvuru yapabiliyor. Ayrica, Pamukkaleli vatandaslar vergi ödemelerini e-devlet üzerinden veya www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden yapabilirken, pesin ödemelerde büyük indirim saglaniyor ve Paraf Kart’a 5 Taksit imkani sunuluyor.
Kaynak: İHA