KSBÜ'de Mezuniyet Coskusu Yasandi

Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Saglik Bilimleri Fakültesi (SBF) ve Kütahya Meslek Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet coskusu yasandi.

KSBÜ'de Mezuniyet Coskusu Yasandi
Kütahya MYO’nun ilk mezunlarini verdigi törende; KSBÜ Rektör Yardimcisi ve SBF Dekani Prof. Dr. Fatih Özcura, KSBÜ Mühendislik ve Doga Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Gökhan Bayramoglu, Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hasan Göçmez, Kütahya MYO Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Aysegül Unutkan ile dekan yardimcilari, akademisyenler, ögrenciler, aileler ve davetliler yer aldi.

Mezuniyet töreninde konusan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Özcura, programa katilamayan Rektör Prof. Dr. Tekin’in ailelere tesekkürlerini, ögrencilere ise tebriklerini iletti. Rektör Yardimcisi Özcura ögrencilere hitap ederek, mesleklerinin önemini vurguladi. Hayatta ve meslekte tecrübenin önemli oldugunun da altini çizen Özcura, mezun olan ögrencileri tebrik etti.

Konusmalarin ardindan mezuniyet kütügüne isimliklerin çakilmasi, basari ödüllerinin verilmesi, meslek andinin okunmasi ile devam eden mezuniyet programi, kep atma ile sona erdi.
Kaynak: İHA