Avukat Çifte Biçak Ve Tasla Saldiran 3 Süpheliden 2'Si Tutuklandi

Bursa’da velayet davasinda çocugu teslim almak için giden avukat çift, çocugu vermek istemeyen ailenin tasli ve biçakli saldirisina ugradi. Polis ekiplerince gözaltinda ifadesi alinan 3 süpheliden 2’si çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Avukat Çifte Biçak Ve Tasla Saldiran 3 Süpheliden 2'Si Tutuklandi
Avukat Kübra Kanalci (25) ile esi avukat Muharrem Kanalci (27) velayet davasinda çocugu teslim almaya gittikleri sirada, çocugu vermek istemeyen ailenin saldirisina ugradi. Süphelilerin araca ve avukat çifte, biçak ve tasla saldiri ani cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi. Aleyna Kübra Kanalci ile esi avukat Muharrem Kanalci tedavilerinin ardindan polis merkezine giderek sikayetçi olurken, süpheliler Cumhuriyet Bassavciligi’nin talimatiyla Demirtas Polis Merkezi ekiplerince kasten yaralama, mala zarar verme çocugun kaçirilmasi, alikonulmasi ve görevi yaptirmamak suçundan gözaltina alindi.

Emniyette ifadesi alinan süpheli K.E., M.E., S.E. islemlerin tamamlanmasinin ardindan adliyede sevk edildi. Çikarildigi hakimlikçe K.E. ve M.E. tutuklanirken, S.E. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA