STSO Baskani Özdemir'in TOBB'daki Görevi Belli Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin 79. Genel Kurulunun ardinan, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Osman Yildirim ve Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir’in TOBB’daki görevleri de belli oldu.

STSO Baskani Özdemir'in TOBB'daki Görevi Belli Oldu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskanligina yeniden Rifat Hisarciklioglu seçildi. Hisarciklioglu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ndeki 79. Genel Kurulda yapilan seçimde, 4 yil süreyle TOBB Baskani oldu. TOBB ETÜ’deki Genel Kurul toplantisina Sivas TSO’yu temsilen, Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir’in yani sira, Meclis Baskani Osman Yildirim, Üst Kurul Delegesi Necati Sahin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Serhat Ay katildi.



Osman Yildirim, TOBB Genel Idare Kurulu üyeligine seçildi

TOBB’da önceki dönemlerde, Ticaret ve Sanayi Odalari Konsey Baskanligi görevini yürüten Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Osman Yildirim, TOBB’un önemli organlarindan biri olan ve is dünyasinin önde gelen isimlerinin yer aldigi Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin Genel Idare Kurulu (GIK) üyeligine seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin Genel Idare Kurulu Üyesi olarak Sivas is dünyasini Ankara’da en iyi sekilde temsil edecegini kaydeden Osman Yildirim, “Is dünyamizin sorun ve taleplerini Ankara’ya tasiyarak çözümü için mücadele edecegiz. Bizlere bu görevi layik gören TOBB baskanimiz Rifat Hisarciklioglu’na, Sivas is dünyasi, camiamiz ve sahsim adina tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Zeki Özdemir, Ticaret ve Sanayi Odalari Konsey üyeligine seçildi

STSO Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir, TOBB 79. Genel Kurulunda Ticaret ve Sanayi Odalari Konsey Üyeligi’ne seçildi. Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin 79. Genel Kurulunda güven tazeleyerek TOBB baskanligina yeniden seçilen Rifat Hisarciklioglu’nun olusturdugu listede, TOBB Ticaret ve Sanayi Odalari Konsey Üyeligi’ne seçildi.

STSO Baskani Zeki Özdemir, yeniden TOBB baskanligina seçilen Rifat Hisarciklioglu’nu tebrik ederek, “TOBB 79. Genel Kurulunun hayirli olmasini diliyorum. Basta birlik baskanimiz olmak üzere, TOBB Yönetim Kurulumuzu, komisyonlarimizi, konseylerimizi ve TOBB kurullarinda görev alan arkadaslarimizi tebrik ediyor yeni görevlerinde basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA