Sarigöl'de Hayat Boyu Ögrenme Haftasi Kutlaniyor

Sarigöl Halk Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan Hayat Boyu Ögrenme Haftasi etkinlikleri açilan sergilerle basladi.

Sarigöl'de Hayat Boyu Ögrenme Haftasi Kutlaniyor
Sarigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde farkli sergilerin açilmasiyla baslayan Hayat Boyu Ögrenme Haftasi etkinliklerinde El Sanatlari ve Resim Sergisi açildi. Sergi öncesinde yapilan açilis programinda Halk Egitimi Merkezi kursiyerleri tarafindan halk oyunlari, Almanca müzik gösterisi, jimnastik ve kick boks gösterileri düzenlendi.

Gösterilerin sonunda Sarigöl Kaymakami Ali Arikan, Belediye Baskan Vekili Ömer Eskici, Ilçe Mili Egitim Müdürü Cezmi Yildirak tarafindan sergi açilisi gerçeklestirildi.

Sergi vatandaslar tarafindan büyük ilgiyle karsilandi. Sarigöl Halk Egitim Merkezi Müdürü Hasan Oruç, "Hayat Boyu Ögrenme Haftasi bizim yil boyunca yapmis oldugumuz kurslarimizi sergiledigimiz bir hafta. Bu haftayi kurum olarak çok önemsiyoruz tüm vatandaslarimizi hafta boyunca yapilacak etkinliklere bekliyoruz." dedi.

Hayat Boyu Ögrenme Haftasi etkinlikleri dahilinde hafta boyunca 1-2 Haziran’da Halk Egitim Merkezinde sergi, Atatürk Gençlik Merkezinde 5 Haziran’da depremzedeler için Manevi Destek Gecesi, 6 Haziran’da Dumansiz Hava Sahasi adli tiyatro oyunu, 7 Haziran’da Türk Sanat Müzigi konseri düzenlenecek.
Kaynak: İHA