Cumhurbaskani Erdogan'in Söz Verdigi Hediyeleri Ulastirdi

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Malatya ziyareti esnasinda bir araya geldigi vatandaslarin kendisinden talep ettikleri hediyeleri alarak sahiplerine takdim etti.

Cumhurbaskani Erdogan'in Söz Verdigi Hediyeleri Ulastirdi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’dan talep edilen hediyelerin vatandaslara teslim edilmesi için Büyüksehir Belediyesinde bir program düzenlendi.

Düzenlenen programda hediyeleri takdim eden Baskan Gürkan, “Cumhurbaskanimiz bu taleplerle ilgili bize görev verdi. Bu görev muhaceresi içerisinde çocuklarimizin talep ve isteklerini aldik. Sizlerin taleplerini yerine getirme noktasinda arkadaslarimiz geregini yapmislar. Bisiklet isteyen arkadaslarimiza bisiklet, tablet isteyen arkadaslarimiza da tabletlerini aldik. Allah nasip ederse Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan yeminini ederek, görevine tekrardan devam edecek. Cumhurbaskanimizin adina hediyelerinizi sizlere takdim edecegim. Memleketimizde birlik, beraberlik ve dayanismanin en güzel örnegini 28 Mayis’ta gösterdiniz. Hepinize bu anlamda tesekkür ediyorum. Güçlü bir sekilde Sayin Cumhurbaskanimizin yaninda ve arkasinda oldunuz. Hepinize bu anlamda mütesekkir oldugumu ifade etmek istiyorum. Rabia kizimiz Cumhurbaskanimizdan bisiklet istemis, kizimiza bisikletini takdim ediyoruz. Reyhan ve Meryem kizlarimizin kirtasiye malzemesine ihtiyaci varmis, kizlarimiza da kitaplarini teslim ediyoruz. Osman evladimiz ve Erkan kardesimiz de tabletlerini güzel günlerde kullansinlar” dedi.

Kaynak: İHA