Bootcamp Erciyes Çerçevesinde 'How To Be Freelancer' Egitimi Verildi

Erciyes Teknopark’ta Bootcamp Erciyes programi çerçevesinde ‘How To Be Freelancer’ egitimi verildi. Egitimde freelancer üzerine tüm detaylar konusulurken, yaklasik 300 kisi katildi.

Bootcamp Erciyes Çerçevesinde 'How To Be Freelancer' Egitimi Verildi
Avrupa Birligi tarafindan fonlanan ve Uluslararasi Göç Politikalari Gelistirme Merkezi ICMPD tarafindan Sanayi ve Teknoloji Bakanligi, Kalkinma Ajanslari Genel Müdürlügü koordinasyonuyla yürütülen ENHANCER Programi çerçevesinde Erciyes Teknopark’ta düzenlenen Bootcamp Erciyes devam ediyor. Bu kez de Bootcamp Erciyes programi çerçevesinde ‘How To Be Freelancer’ Egitimi verildi.

Egitimin açilis konusmasini yapan, Erciyes Teknopark Genel Müdür Yardimcisi Ahmet Hidayet Kiraz egitimlerle ilgili bilgiler verdi. ‘How To Be Freelancer’ Egitimi çerçevesinde iki oturumda gerçeklesen egitimin ilk oturumunda Sosyal Medya Uzmani Ahmet Ekinci tarafindan katilimcilara freelancer çalisma ve freelancer nasil olunur egitimleri verildi.

Egitimin ikinci oturumunda ise freelance alaninda birçok yazi, söylesi ve podcatsleri bulunan ve birçok freelancer çerçevesinde mentörlük yapan Zekeriya Mulbay freelance üzerine katilimcilarin sorularini yanitladi. Egitimin sonunda ise katilimcilar fikir alisverisinde bulundular.

Bootcamp Erciyes çerçevesinde gerçeklesen egitimler devam ederken, egitimlerin bir sonraki asamasi girisimcilik üzerine olacak.
Kaynak: İHA