Polisi Görünce Namaz Kilmaya Basladi, Gerçek Çok Farkli Çikti

Antalya’da “gözaltina alinmamak için namaz kilmaya basladi” yönünde görüntüleri sosyal medyada paylasilan gencin, zihinsel ve dogustan isitme engelli oldugu ortaya çikti. Öte yandan, polislerin de genci gözaltina almak için degil, yardimci olup evine götürmek için basinda bekledigi ögrenildi.

Polisi Görünce Namaz Kilmaya Basladi, Gerçek Çok Farkli Çikti
Olay, Muratpasa ilçesinde bulunan bir alisveris merkezinin önünde meydana geldi. Alinan bilgiye göre; babasi 7 ay önce vefat eden zihinsel ve dogustan isitme engelli A.H.’nin (21) ailesi evlerine birakilmasi için polislerden yardim istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen polisleri gören genç, namaz kilmaya basladi.

Yasanan o anlar birçok kisi tarafindan cep telefonu kamerasi ile görüntülenerek sosyal medyada “gözaltina alinmamak için namaz kilmaya basladi” yönünde paylasildi. Çok geçmeden gerçek ortaya çikarken, gencin polisler tarafindan gözaltina alinmak için degil, yardimci olup evine birakilmasi için orada oldugu ögrenildi. Polis, A.H. isimli gencin ilacini almasina da yardimci olup evine ulasmasini sagladi.
Kaynak: İHA