Gümüshane'de Tünel Içerisinde Hafif Ticari Aracin Çarptigi Inek Telef Oldu, 3 Kisi Yaralandi

Gümüshane’de seyir halindeki hafif ticari araç tünel içerisine giren inege çarpti. Kazada inek telef olurken araç içerisinde bulunan 3 kisi yaralandi.

Gümüshane'de Tünel Içerisinde Hafif Ticari Aracin Çarptigi Inek Telef Oldu, 3 Kisi Yaralandi
Kaza, ögle saatlerinde Gümüshane’nin Torul ilçesi Kürtün kavsagi çikisindaki tünelde meydana geldi. Trabzon’dan Gümüshane’ye seyir halindeki 61 KP 950 plakali hafif ticari aracin sürücüsü Seker Aydin Sakir tünel içerisinde basibos dolasan bir inege çarpti. Çarpmanin etkisiyle inek savrulurken araçta maddi hasar meydana geldi. Tünele nasil girdigi belirlenemeyen inek olay yerinde telef olurken, hafif ticari aracin sürücüsü Seker Aydin Sakir ve araç içerisinde bulunan Feride Aydin Sakir ile Zehra Aktug yaralandi.

Olay yerine gelen 112 acil saglik ekipleri yaralilari olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Torul Devlet Hastanesi’ne kaldirirken, saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Inegin kime ait oldugu ve tünele nasil girdigi ile ilgili inceleme baslatilirken kaza nedeniyle tek tarafli olarak trafige kapanan yol, aracin ve telef olan hayvanin kaldirilmasiyla tekrar trafige açildi.
Kaynak: İHA