Çalinti Kamyonet Ile Insaatta Hirsizlik Yapan Süpheliler Yakalandi

Eskisehir’de jandarma ekiplerince çalinti kamyonet ile insaat halindeki fabrikada hirsizlik yapan süpheliler yakalanirken araç sahibine teslim edildi.

Çalinti Kamyonet Ile Insaatta Hirsizlik Yapan Süpheliler Yakalandi
Yapilan açiklamada göre, 4 Haziran 2023 tarihinde Odunpazari ilçesi Imisehir mahallesinde bulunan insaat halindeki fabrikada meydana gelen hirsizlik olayini çalinti kamyonet ile gerçeklestiren 5 süpheli yakalanarak gözaltina alindi. Iki süpheli sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, 3 süpheli tutuklandi ve olayda kullanilan çalinti kamyonet sahibine teslim edildi.

Eskisehir Il Jandarma Komutanligi JASAT Dedektif Timleri ile Odunpazari Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan yapilan arastirma neticesinde, bahse konu suça istirak eden 1 süphelinin daha kimlik bilgileri belirlendi. Planli operasyon neticesinde il merkezinde yakalanarak gözaltina alinan süphelinin yapilan sorgusunda, 22 ayri suçtan hirsizlik, cezaevinden firar gibi kaydi oldugu ve hirsizlik suçundan 6 yil kesinlesmis hapis cezasi ile arandigi tespit edildi. Odunpazari Ilçe Jandarma Komutanliginda islemleri tamamlanan süpheli "Insaattan Hirsizlik" suçundan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak Eskisehir H Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Kaynak: İHA