Ümraniye'de Silahli Saldiri Açiklamasi1 Yarali

Ümraniye’de dört kisi iki motosikletle ayni mahalleden husumetli oldugu kisilere silahla ates açti. Silahli saldiri sonucu 1 kisi bacagindan vurularak yaralandi.

Ümraniye'de Silahli Saldiri  Açiklamasi1 Yarali


Olay 01.00 siralarinda Ümraniye Çakmak Mahallesi Asik Veysel Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre daha önce aralarinda husumet oldugu belirtilen dört kisi iki motosikletle mahalleye gelip hasimlarina silahla ates açti. Açilan ates sonucu Adem Dagtekin bacagindan vurularak yaralandi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan Adem Dagtekin ambulansla hastaneye kaldirildi.

Olayla ilgili konusan Ümit Dagtekin “Biz kardesimle kapinin önünde otururken motorlu kisiler geldi. Evi ve bizi hedef alarak hiç durmadan mermi attilar. Biz o sirada içeri kaçarken kardesim bacagindan yaralandi. O sirada saglik ekiplerini ararken malum sahislar yukarida durup tekrardan asagi geldiler. Yukaridan saydirdilar. O sirada bir daha asagi gittiklerinde biz kendimizi evin içine attik. O sirada bir sahis tekrar asagidan geldi, bir sahis da motordan inerek evi hedef alarak ates etti. Biz o sirada içerideydik. Konu komsu bagirdiktan sonra yukari dogru basarak kaçip gittiler. Husumet, kardesimin pesine düsüyorlar. Kardesime top sahasinda soruyorlar, o çocuk nerede diye. O sirada kardesim karakola gidip ifade verip gelmeden 5 dakika önce bize gelip burada mermi atiyorlar. Ve mahallemizin insanlari” dedi.

Kaynak: İHA