Türkiye Sevdalisi Amerikali Star Kylin Milan Bursa'da

“Could It Be You” sarkisi ile 1 milyondan fazla dinlenen 17 yasindaki Amerikali star Kylin Milan, Bursa’ya geldi. Bursali DJ Asli Tan ile ayni sahneyi paylasan genç yildiz, "Türk yemeklerini ve Türk kültürünü çok seviyorum. Insanlar bana karsi çok iyi davraniyor" dedi.

Türkiye Sevdalisi Amerikali Star Kylin Milan Bursa'da
Dünyanin en genç EDM Pop yildizi olma yolunda ilerleyen ve çikarmis oldugu “Could It Be You” single sarkisi ile adindan sikça söz ettiren Kylin Milan, Bursa’ya geldi. Sarkisinin tanitimi için Türkiye’ye gelen ve geçtigimiz günlerde Serdar Ortaç ile ayni sahneyi paylasan Kylin, Istanbul’un ardindan Bursa’ya gelerek DJ Asli Tan’i ziyaret etti. Türkiye’ye yakin arkadasi ünlü yönetmen Sean GK sayesinde Serdar Ortaç’in klibinde oynamak için geldigini dile getiren Milan, Türkiye’de olmaktan dolayi mutlulugunu dile getirdi. Sahneye çikmadan önce IHA muhabirinin sorularini cevaplayan Milan, "Türk yemeklerini ve Türk kültürünü çok seviyorum. Insanlar bana karsi çok iyi davraniyor" dedi.



"Türkiye’de daha fazla proje üretmek istiyorum"

Genç yasinda tüm dünyada ismini duyuran Kylin Milan, Türkiye ile ilgili plan ve projeleri konusundaki soru üzerine ise, "Simdilik sadece Serdar Ortaç ile projemiz var. Ama Türkiye’yi çok sevdim. Burada daha fazla projeler üretmek istiyorum" dedi.

Yönetmen arkadasi Sean GK sayesinde Bursali Djane Asli Tan ile sosyal medyadan tanistigini ve çok yakin arkadas olduklarini dile getiren Milan, Bursa’ya onu görmek için geldigini ve birlikte sahnesini paylasmak için sabirsizlandigini dile getirdi. Milan, "Asli Tan ile sanatçi arkadasim sayesinde tanistim, çok yakinlastik. Ileride projelerimiz olacak. Bu aksam beraber performansimiz var" dedi.

Amerikali star Kylin Milan, Bursa iskenderinin ve dönerinin tadina baktigini ve çok begendigini de sözlerine ekledi.

"‘Fenerbahçe’yi çok seviyorum"

Fenerbahçe sevdalisi oldugu seklindeki haberlerin hatirlatilmasi üzerine ünlü yildiz, "Fenerbahçe’yi çok seviyorum. Fenerbahçe sevgim hediye edilen formadan basladi.

Fenerbahçe’nin performansini izliyorum, çok begeniyorum ve daha fazla izlemek istiyorum. Bütün futbolcular favorim" diye konustu.

Sosyal medyadan baslayan dostlugun bulusma ile taçlandirilmasindan dolayi mutlu oldugunu dile getiren DJ Asli Tan ise, "Kylin ile Amerikali yönetmen arkadasim Sean GK araciligiyla tanistim. Çok samimi olduk. Birlikte yeni projeler yapmak istiyoruz. Insallah önümüzdeki günlerde onlari paylasacagim. Kendisi benim için Bursa’ya geldi, çok mutluyum. Bu aksam beraber sahne alacagiz, onun için ayri mutluyum" dedi.

Kaynak: İHA