Polisten Kaçan Motosikletli Çocuga Çarpti

Küçükçekmece’de, polisten kaçan ehliyetsiz motosiklet sürücüsü sokakta oynayan çocuga çarpti. Yaralanan çocuk hastaneye kaldirilirken, kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Polisten Kaçan Motosikletli Çocuga Çarpti
Olay, Persembe günü ögle saatlerinde Küçükçekmece Inönü Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, ehliyeti olmayan motosiklet sürücüsü polis uygulamasindan kaçti. Arkasindaki yolcu ile kaçan sürücü Inönü Mahallesi’nde sokakta oyun oynayan çocuga çarpti.

Olay yerine sevk edilen ambulansla, ayagindan yarali çocuk hastaneye kaldirildi. Trafik polis ekibi ise kaçan sürücüyü yakaladi. Polis, sürücü hakkinda ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza keserken, motosikleti de bagladi. Karakola giderek ifade veren sürücü serbest birakildi.

Hastanede tedavi olan ve hayati tehlikesi olmayan çocuk ise taburcu edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Motosikletin kaçma ani ve çocuga çarptigi anlar bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Sürücünün polisten kaçtigini ileri süren görgü tanigi esnaf Levent Bulut, "Kaza bulundugumuz alanda oldu, motosiklette iki genç vardi. Kazanin yerine geldiginde çocuklar vardi. Motosikletli durmaya çalisti ama çocuga çarpti. Geçerken araca çarpti sonra çocuga vurdu, gençlerin ikisi de düstü. O anda polis intikal etti ve ambulansa çocugu aldi hastaneye götürdü. Motosikletli polisten kaçiyordu, herhalde ehliyeti yoktu" diye anlatti.
Kaynak: İHA