Kütahya Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci Açiklamasi 'DPÜ Ile Is Birligi Içindeyiz'

Kütahya Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci, Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) ile is birligi içirisinde olduklarini ifade etti.

Kütahya Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci Açiklamasi 'DPÜ Ile Is Birligi Içindeyiz'
Damci, Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Türkçe Ögrenim Arastirma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) ögrencilerinin mezuniyet törenine katildi.

Törende bir konusma yapan Damci, "Bu mezuniyet gününün hayirlara vesile olmasini diliyorum. Bütün katilimcilari sahsim ve Kütahya Belediyesi adina saygiyla selamliyorum. Kültür, sanat ve tarih sehri, kurulusun ve kurtulusun sehri Kütahya’mizda sizleri misafir etmekten duydugumuz memnuniyeti ve mutlulugu belirtmek isterim. Göreve geldigimiz günden bu yana 4 yil boyunca çok güzel birlikteliklerimiz oldu. Öncelikle üniversitemizde kurulan topluluklarla beraber is birliklerimiz devam etti ve bundan sonra da devam edecek. En güzel örnegini de zaten birkaç gün önce TÖMER birimimiz ve Sakarya Üniversitemizle birlikte yaptigimiz, yaklasik 15-16 ülkeden ögrencilerin istirak ettigi çok güzel bir gösterimiz oldu. Sizler yaklasik 80-90 farkli ülkeden geldiniz, kendi kültürünüzü, kendi adetlerinizi bizlere göstermeye çalistiniz. Mutlaka bizden de sizlere bazi seyler gitti. 4 yil boyunca burada ciddi anlamda sizler de Kütahyali oldunuz, Türk oldunuz, bundan da mutluluk duyuyoruz. Insallah Kütahya’mizda kalacak arkadaslarimiz varsa da Kütahya Belediyesi olarak elimizden gelen ne varsa yaninizda oldugumuzu belirtmek isterim. TÖMER birimine ve birimde görevli degerli akademisyenlerimize çok tesekkür ediyorum. Bundan sonra da Kütahya Belediyesi-Dumlupinar Üniversitesi is birligi devam edecektir. Çünkü yillar önce ben de bu üniversiteden mezun oldum. Dolayisiyla bir kan bagimiz var. Insallah bu bagimiz memleketimiz için devam edecek. Mezuniyetinizin hayirli olmasini diliyorum. Bundan sonraki yasamlarinizda da basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA