Kirikkale'de Iki Araç Sele Kapildi Açiklamasi Mahsur Kalan 4 Kisi Kurtarildi

Kirikkale’nin Keskin ilçesine bagli Haciömersolaklisi köyünde iki araç sele kapilarak tarim arazisine sürüklendi. Mahsur kalan 4 kisi ekiplerin yardimiyla araçlardan kurtarildi.

Kirikkale'de Iki Araç Sele Kapildi Açiklamasi Mahsur Kalan 4 Kisi Kurtarildi
Kirikkale’nin Keskin ilçesinde gece saatlerinden itibaren yagisli hava etkisini gösterdi. Ilçeye bagli köylerde etkili olan yagis olumsuzluklara sebep oldu. Haciömersolaklisi köyü yolunda seyir halinde ilerleyen iki araç, sele kapilarak tarim arazisine sürüklendi.

112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbarla olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hafif ticari araç ve otomobilde mahsur kalanlar ise jandarma ekiplerinin yardimiyla kurtarildi. Yara almadan kurtulan 4 kisi saglik görevlilerinin hastane talebini reddetti. Sele kapilan araçlarda ise maddi hasar olustu. Kuvvetli yagis sebebiyle de bazi tarim arazileri zarar gördü.

Yarim için olay yerine gelen Yusuf Peker, "Köyümüzün girisine sel geldi. Iki tane aracimiz yolda kaldi. Jandarma ve saglik ekipleri geldi. Araçta 4 kisi vardi çok sükür yara almadan kurtuldular" dedi.

Kaynak: İHA