Erzincan'da Düzenlenen 'Çocukfest 2023' Renkli Görüntüler Olusturdu

Erzincan Müzik ve Sanat Merkezi tarafindan düzenlenen “Çocukfest 2023” programinda çocuklar doyasiya eglendi.

Erzincan'da Düzenlenen 'Çocukfest 2023' Renkli Görüntüler Olusturdu
Cumhuriyet Meydaninda düzenlenen ve iki gün süren programlarda farkli etkinlikler yer aldi. Programlara çocuklarin ve ailelerinin yogun ilgisi vardi. Hava sicakligina aldiris etmeyen vatandaslar çocuklariyla birlikte doyasiya eglenmenin tadini çikardi.

Ajans Erzincan Medya Merkezi ve Atasay Kuyumculugun ana sponsorlar arasinda yer aldigi etkinlik, Gençlik Spor Il Müdürlügü Sporcularinin Güres Müsabakalari ile basladi.

Çocuk güresçiler minderde kiyasiya mücadele etti. Güresçilerin performanslari ise izleyenlerden büyük alkis aldi. Programda daha sonra tahta bacak- kukla- denge bisikleti- animasyon gösterileri yer alirken çocuklara ücretsiz ikramlarda bulunularak balon dagitildi. Çocuklar çizgi film karakterleri ve palyaçolarla fotograf çektirmek için adeta birbiriyle yaristi. Etkinlik, kursiyerlerden olusan korno, mini enstrüman konseri ve yerel sanatçilarin seslendirdigi birbirinden farkli sarki ve türkülerle devam etti.

Erzincan Müzik ve Sanat Merkezi Yönetim Kurulu Baskani Gürkan Öztürk yaptigi açiklamada, depremzede çocuklar için yola çiktiklarini belirterek kendi imkanlariyla hazirladiklari programin yogun ilgi gördügünü söyledi.

Farkli etkinliklerle çocuklari neselendirmeyi hedefleyen Öztürk paydas kuruluslara da tesekkür etti.

Yaz tatiline baslayan ve hafta sonunu aileleriyle birlikte degerlendiren çocuklar farkli aktivitelere katilarak gönüllerince eglendi.
Kaynak: İHA