Bursa'da Irem Derici'den Unutulmaz Konser

Bursa’da Irem Derici unutulmaz bir konsere imza atti. Performans ve sahne sovuyla büyük ilgi toplayan Irem Derici, “Nazara geldim, hain insanlar nazar etti. En son ayagimi vurdum ama her seye inat daha çok eglenecegim. Yarin okursunuz Irem derici ayagini kirdi diye. ’’ ifadelerini kullandi.

Bursa'da Irem Derici'den Unutulmaz Konser
Son yillarin en çok konusulan ünlü isimlerinden biri olan Irem Derici, Bursa’da unutulmaz bir konsere imza atti.

Bursa’da sahne alan Irem Derici, performanslari ve sahne sovlariyla büyük begeni topladi. ‘Yansin Geceler’ sarkisi ile konserine start veren sarkici Bursalilara adeta müzik söleni yasatti. Sarki arasinda dinleyicileri selamlayan Derici nazara geldigini dile getirdi. Derici; “Süslenmistim püslenmistim, bir Cuma ya da Cumartesi aksami sahne almistim Bursa’da. Ah çocuklar nazara geldim, hain insanlar nazar etti. Bugün altin sarisi bir elbise giyecektim, fermuari patladi. Sonra bugün tasli bir elbise almistim, giydim, sonra dedim ki bunu giyecegime ben donla çikayim. Her yerim meydanda. Sonrasinda bunun fermuarini kapatmaya 5 kisi yeltendik kapattik. Yoksa gerçekten donla çikacaktim. Hani dedim samimiyetten ‘Irem Derici bu kadar da degil’. Az önce kulisten sahneye çikacakken ayagimin ucuna tekme attim yürürken. Sag ayagim suan kaniyor ama buna inat daha çok eglenecegim. Bugün burada çok büyük anilar biriktirecegiz. Çok eglenecegiz. Yarin sabah göreceksiniz ‘Irem Derici ayagini kirdi” diyerek ‘Acemi Balik’ sarkisini seslendirdi.

Memlekette benden daha delilerin oldugu tek yer Bursa

Sahnedeki performansinin yani sira, danslariyla da dikkatleri üzerine çeken Derici, geçmisten günümüze dillere pelesenk olan sarkilarini seslendirdi. ‘Yazsin Bana’, ‘Acemi Balik’ ve ‘Tektas’ adli hit sarkilarini, harika performansiyla sergileyen Irem Derici, sahnesiyle tam not aldi. Sarki aralarinda dinleyiciler ile sik sik sohbet eden Derici, Bursa hayranligini dile getirdi. Derici, " Çünkü biliyorum ki memlekette benden daha delilerinde oldugu tek yer burasi. Mesela bir gelin, bekarliga vedasina buraya gelmis.‘ diyerek dinleyicisine esprili takildi.

Benim her yerim estetik

Bekarliga veda için konsere gelen genç hanimlarla sohbetine devam eden Derici;’ arkadaslari yasta diye simsiyah giydirmis. Inanilmaz güzelsiniz. Sözü üzerine ‘sizde çok güzelsiniz yanitini alan derici’ yoo benim her yerim estetik’ cevabini verdi.

Benden daha eglencelisi yok

Son zamanlarin en çok dinlenen sarkilari arasinda bulunan ‘Bi Tek Ben Anlarim’ sarkisini sevdigini dile getiren Derici özel hayatiyla ilgili birkaç açiklama yapti. Derici: “Beni unutabilirler mi tabi unutabilirler. Ama her zaman hayatina girdigim her insana bir kagit kesigi birakirim. Çünkü benden güzeli çok, benden uzunu çok, daha zayifi çok, daha zengini çok. Ama benden daha eglencelisi yok. Ben hayat kolaylastiririm. Çünkü herkesin derdi kendinedir. ‘ dedi.

Yaklasik 2 saat sahnede kalan Irem Derici, kendi sarkilarinin yani sira gündemde olan sarkilari da kendi yorumuyla Bursali sevenlerine seslendirdi. Bursa dinleyicisinin enerjisine hayran kalan Derici, yalniz birakmadiklari için Bursalilara tesekkür etti.
Kaynak: İHA