Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Ziyagökalp'e Hem Çocuk Kulübü Hem De Daha Güzel Park Kazandiriyoruz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde baslatilan mevcut parklari yenileme çalismalari çerçevesinde Ziyagökalp Mahallesi’nde Kuzulu Parktaki çalismalari inceledi. Daha yesil ve konforlu Kocasinan için yogun gayret sarf ettiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, gençlerin ugrak mekani olan parki, yesil alan agirlikli tüm sosyal donatilariyla yenileyeceklerini ve semt konagini da Çocuk Kulübü’ne dönüstüreceklerini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Ziyagökalp'e Hem Çocuk Kulübü Hem De Daha Güzel Park Kazandiriyoruz'
Inceleme sirasinda yogun ilgisiyle karsilastigi bölge sakinleriyle sohbet eden Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’a bir yandan yeni ve farkli parklar kazandirirken diger yandan ise mevcut parklari yesil alan agirlikli daha fonksiyonel hale getirdiklerini vurguladi. Ilçe genelinde fiziki mekanlarin daha güzel olmasina büyük önem verdiklerine dikkati çeken Baskan Çolakbayrakdar; “Ziyagökalp Mahallesi’ndeki Kuzulu Parki yeniliyoruz. Basladigimiz yenileme çalismasi çerçevesinde hem içerdeki sert zeminin yenilenmesi hem de yesil agirlikli olarak sosyal donatilarini degistiriyoruz. Yogun bir sekilde kullanilan bu parkin spor alanlari, hali sahasi ve diger bölümleri de yenileniyor. Gençlerin ugrak mekani olan parkin yanindaki Çocuk Kulübü tesisiyle entegre olacak bir alan olacak. Semt konagimiz en yakin zamanda Çocuk Kulübü haline gelecek ve çocuklarimizin sanat etkinliklerinin olacagi bir mekan olacak. Amacimiz; herkesin daha keyifli vakit geçirmelerini saglamaktir. Yapilan çalismalarin hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi. Baskan Çolakbayrakdar, ihtiyaç olan her bir mahallede yeni park alanlari yapmakla birlikte mevcut parklari da program halinde yenilediklerini sözlerine ekledi.

Mahalle muhtari ise mahallenin sosyal yasamina renk katan parklari daha da güzellestirdigi için Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA