Arnavutköy Belediyesi'nden Toplu Konut Atagi

Arnavutköy’de artan nüfus yogunlugu ve kamu personelinin konaklama ihtiyaçlari düsünülerek tasarlanan Vefa Konutlari tamamlandi. Projenin ikinci etabinda hak sahibi olan vatandaslara tapulari teslim edildi.

Arnavutköy Belediyesi'nden Toplu Konut Atagi
Arnavutköy Belediyesi istiraki olan ARAS ve Nazmi Akpinar Sirketler Grubu, Hadimköy Vefa 2 Konutlari’nin yapimini tamamladi. Yaklasik 6 bin 550 metrekarelik alanda insa edilen konut projesi, kamu personeline özel olarak tasarlandi. Deprem yönetmeligine uygun sekilde insa edilen konutlar, konforlu ve güvenli bir yasam sunmayi hedefliyor. Arnavutköy’de son zamanlarda Istanbul Havalimani gibi devasa yatirimlarin yapilmasiyla artan nüfus yogunlugu ile es deger sekilde artan kamu personelinin konaklama ihtiyacinin karsilanmasi için tasarlanan Vefa Konutlari projesinin ikinci projesinde hak sahibi olan vatandaslara düzenlenen törenle tapulari teslim edildi.

“Büyük bir memnuniyet oldugunu görüyoruz”

Yapilan konutlarla alakali konusan Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, “Arnavutköy’de görev yapan kamu personellerimize yönelik daha önce baslatmis oldugumuz bir konut hamlemiz vardi, süreç içerisinde yine onlari proje içerisinde tutarak Arnavutköy’de yer edinmek isteyen diger vatandaslarimiz da dahil ederek bu çalismamizi gerçeklestirdik. Yaklasik bini askin konutu hak sahiplerine teslim etmis olduk. Devami olacak, devam eden projelerimiz var. Temel gayemiz burada Arnavutköy’de görev yapan kamu çalisanlarina imkan saglamak. Büyük bir memnuniyet oldugunu görüyoruz. Bu nedenle etaplari olusturmaya devam ediyoruz. Normal daire satislarinda görmedigimiz beyaz esyasi içerisinde ve nitelikli malzemeler kullaniliyor. Tavan yükseklikleri ve genis bir hacim oluyor, yapmisken iyisini yapiyoruz. Insallah satin alan kardeslerimiz de huzur içerisinde uzunca yillar burada geçinirler” ifadelerini kullandi.

Düzenlenen programda hak sahipleri tapularini yetkililerden teslim aldi.
Kaynak: İHA