Sürücünün Bir Anlik Dikkatsizligi Faciaya Davetiye Çikariyordu

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 1’i agir olmak üzere 3 kisi yaralandi. Güvenlik kamerasina yansiyan kazanin, yolun saginda bekleyen otomobilin, dikkatsiz bir sekilde sol tarafa dönmeye kalkmasi sonucunda meydana geldigi belirlendi.

Sürücünün Bir Anlik Dikkatsizligi Faciaya Davetiye Çikariyordu
Kaza; Manavgat-Alanya D-400 Karayolu’nda meydana geldi. Alinan bilgiye göre; Manavgat istikametinden Alanya istikametine seyir halindeki Erhan Ergin’in kullandigi 07 AJC 044 plakali otomobil, Örensehir kavsagina geldiginde, yolun sag tarafindan sol tarafta bulunan Örensehir kavsagina dönmek isteyen Yasemin Sever’in kullandigi 07 JZ 735 plakali otomobille çarpisti.

Kazada yaralanan otomobil sürücüleri Yasemin Sever ve Erhan Ergin ile otomobilde yolcu olarak bulunan 5 yasindaki Efe Subasi, saglik ekipleri, Çangar Jandarma Karakoluna bagli jandarma ekipleri ve Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi Incekum birimine bagli itfaiye ekibi tarafindan araçlardan çikarildi. Ardindan ise ambulansla hastaneye kaldirildi. Yaralilardan Yasemin Sever’in hayati tehlikesinin bulundugu bildirildi.

Kaza anlari ise güvenlik kamerasina da yansidi. Görüntülerde Yasemin Sever’in kullandigi 07 JZ 735 plakali otomobilin, yolun saginda bir süre bekledikten sonra Örensehir kavsagi istikametine yöneldigi, ortada bir süre daha bekleyip yeniden devam ettigi sirada diger otomobilin gelip çarptigi görüldü.

Kaynak: İHA