Özer, ZBEÜ Kütüphanesine Kitap Bagisinda Bulundu

Milli Egitim Bakanligi döneminden sonra 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti’den Ordu birinci sira Milletvekili seçilen ve iki dönem Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlügünü üstlenen Prof. Dr. Mahmut Özer, ZBEÜ Prof. Dr. Durmus Günay Kütüphanesi’ne kendi koleksiyonundan 26 koli kitap bagisladi.

Özer, ZBEÜ Kütüphanesine Kitap Bagisinda Bulundu
ZBEÜ Rektörlügü döneminde, kütüphanenin kaynak sayisini arttirmak gayesiyle bagisçilara hizmet ödülü vererek tesvik eden Özer’in bagisladigi kitaplar, kendi döneminde yapilan Prof. Dr. Durmus Günay Kütüphanesi’ne ulasti. ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz ile birlikte Prof. Dr. Durmus Günay Kütüphanesi’ne ziyarette bulunarak, Özer’in kütüphaneye bagisladigi kitaplari inceledi.

Eserlerin üniversite için çok degerli oldugunu ifade eden Rektör Özölçer, Prof. Dr. Mahmut Özer’in gerek üniversite rektörlügü gerek Milli Egitim Bakanligi döneminde üniversiteye kiymetli katkilar sundugunu ve sunmaya da devam ettigini vurguladi. ZBEÜ’ye her daim destek olan Özer’e tesekkürlerini sunan Rektör Özölçer, Kütüphane ve Dök. Daire Baskani Osman Demir’e, bagislanan kitaplarin katalog kayitlarinin yapilarak bir an önce okuyucularla bulusturulmasi talimatini verdi.
Kaynak: İHA