Market Alisverisinde Sahibine Eslik Eden Yavru Keçi Gülümsetti

Artvin’in Savsat ilçesinde market alisverisi yapan sahibine eslik eden yavru keçiyi gören market sahibi ne yapacagini sasirdi.

Market Alisverisinde Sahibine Eslik Eden Yavru Keçi Gülümsetti
Artvin’in Savsat ilçesinde esnaflik yapan Fatih Yilmaz (45), alisverise gelen bir müsterisinin pesinden ayrilmayan yavru keçisini görünce hayrete düstü.

Alisveris yapmak için market önünde arabasiyla gelen bir aile, markete girince araçtaki yavru keçi de arabadan atlayip peslerinden girdi. Market içinde dolasan, raflari gezen keçi sahibi para öderken bile yanindan ayrilmadi.

Iki ayaginin üzerine kalkarak, kasa da ödeme yapan sahibine eslik etti. Ailenin küçük çocugu gibi davranan keçinin market alisverisi ilginç görüntülerin yasanmasina neden oldu. Ailenin marketten ayrilmasinin ardindan neye ugradigini sasiran market sahibi, bu gülümseten görüntüleri güvenlik kamerasiyla izleyerek sosyal medya hesabindan paylasinca büyük ilgi gördü.

“Bizim için ilginç bir alisveris deneyimi oldu”

Market sahibi Fatih Yilmaz, yasadigi saskinligi anlatarak “Is yerimiz yaylacilarin ugrak noktasidir. Bugünde bir müsterimiz yaylaya giderken is verimize alisveris için ugradi. Araçta bulunan yavru keçi araçtan atlayarak is yerimize geldi. Alisverise eslik etti. Bizim için degisik ve ilginç bir alisveris deneyimi oldu” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA