Kent Orkestrasindan Klasik Müzik Konseri

İçel Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kent Orkestrasi, klasik müzik konseri ile İçellilere keyifli bir yaz aksami yasatti.

Kent Orkestrasindan Klasik Müzik Konseri
Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi’nin 2 keman ve 1 çello sanatçisinin yer aldigi trio ekibi, tango ve vals agirlikli besame mucho, sway, pervane, tuna dalgalari gibi sevilen eserleri ve film müziklerini sanatseverlerle bulusturdu. Kent Orkestrasi klasik müzik konserleri ile 22 Haziran ve 29 Haziran tarihlerinde de özel bir alisveris merkezinde sanatseverlerle de bulusacagi ifade edildi.

Çok güzel bir konser oldugunu ifade eden Bahar Coser, “Çok güzel bir ortamdi. Iyi düsünülmüs. Gerçekten Türkiye’nin bu gibi etkinliklere ihtiyaci oldugunu düsünüyorum. Insallah devami gelir. Bence çok basarili. Büyüksehir Belediyesinin zaten bu gibi etkinliklere önem verdigini görüyoruz, memnunuz” dedi.

Günes Bozoglan ise bu tür kültürel etkinliklere herkesin ihtiyaci oldugunu belirterek, “Böyle etkinliklerin çogalmasini çok istiyoruz. Çünkü özellikle bu zamanlarda biraz daha ihtiyacimiz var. Belediye’nin yaptigi bu etkinliklerin çogalmasini diliyoruz, tesekkür ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA