Kars'ta Mahallede Kadin Kiyafetiyle Gezen Erkek Iddiasi

Kars’ta kadin kiyafeti giyen ve sokaklarda dolasan erkek iddiasi, polisi harekete geçirdi. Mahalle sakinlerinin ihbar üzerine polis ekipleri süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Kars'ta Mahallede Kadin Kiyafetiyle Gezen Erkek Iddiasi
Kars Halitpasa Mahallesi’nde 2 gün önce bir erkegin kadin kiyafeti giydigi ihbari üzerine Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri harekete geçti. Mahallede bulunan insaat malzemelerinin yaninda üstünü degistirirken polis ekiplerini fark eden süpheli olay yerinde esyalarini birakarak kaçti.

Sabah 06.30 siralarinda yine Bayram Tanriverdi Caddesinden Anil Sokak’a dogru giden ve ayni sahis oldugu iddia edilen kisiyi gören mahalle sakinleri büyük tedirginlik yasadiklarini söyledi.

Kimligi henüz bilinmeyen süphelinin yakalanmasi için polis ekiplerinin çalismasi sürüyor.

Olayla ilgili açiklama yapan Halitpasa Mahallesi Muhtari Fermani Bay, “Esrarengiz bir sahis buralarda dolasiyor, erkek, bayan elbisesiyle geziyor. Yalniz emniyetimizin ablukasi altindadir, her an için yakalanmasi söz konusudur. Komsular görmüs, bugün de saat 06.30’da bu arada görülmüs, ne istir, kimdir, necidir, saglikli midir, sagliksiz midir? Kimse bilemiyor. Emniyet devriye geziyor burada ariyorlar, insallah bulunur. Ne oldugunu bilmiyoruz, herkes endiseli. Insallah bir vatandasimiza zarar vermez, bir vatandasimiz zarar görmez. Bu sahsin biran evvel yakalanmasini talep ediyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Ali Anli, “Bugün sabah 06.30’da olmus, arkadaslar görmüsler fotograflari da gösterdim size. Komsular çekmisler, ben yoktum uyuyordum. Uyandigim zaman kalktim mahalleli toplanmisti yanlarina giderek ne oldugu sordugumda bir erkegin kadin kiyafeti ile gezdigini söylediler” diye konustu.

Halitpasa Mahallesi’nde kadin giysileri giyerek dolasan erkek, süphelinin yakalanmasi için polis mahalleyi çalisma yaparken, olaydan tedirgin olan mahalle sakinleri süphelinin biran evvel yakalanmasini istiyor.
Kaynak: İHA