Genç Kadin Pansiyonda Kabloyla Bogulmus Halde Ölü Bulundu

Izmir’in Urla ilçesinde üç gündür bir pansiyonda kalan 21 yasindaki genç kadin, kabloyla bogulmus halde ölü bulundu. Kadinin pansiyonda birlikte kaldigi kocasinin ise kayiplara karistigi ögrenildi.

Genç Kadin Pansiyonda Kabloyla Bogulmus Halde Ölü Bulundu


Olay bu aksam saatlerinde Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir pansiyonda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 gündür pansiyonda konaklayan Dudu Yilmaz (21) ve esi R.Y.,’nin (26) odasina gelen görevliler, genç çiftten yanit alamayinca durumu polis ekiplerine bildirdi. Adrese giden polis, odaya girdiginde Dudu Yilmaz’i boynuna kablo bagli halde yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çagrilan saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede genç kadinin hayatini kaybettigi belirlenirken, Yilmaz’in cenazesi savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Kayip koca her yerde araniyor

Öte yandan bir restoranda garson olarak çalistigi ögrenilen Dudu Yilmaz’in kocasi R.Y.’nin ise olayin ardindan kayiplara karistigi degerlendirilirken, polis ekipleri süpheli kocayi yakalamak için çalisma baslatti.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA