Buldanli Hayvan Yetistiricilerine Destek

Denizli Büyüksehir Belediyesi Kirsal Kalkinma Daire Baskanligi ile Denizli Tarim ve Orman Il Müdürlügü isbirliginde gerçeklestirilen Kirsal Kalkinmayi Destekleme projesi çerçevesinde Buldanli küçük ve büyükbas hayvan yetistiricilerine mineral yalama blogu destegi verildi.

Buldanli Hayvan Yetistiricilerine Destek


Denizli Büyüksehir Belediyesi Kirsal Kalkinma Daire Baskanligi ile Denizli Tarim ve Orman Il Müdürlügü isbirliginde gerçeklestirilen “Kirsal Kalkinmayi Destekleme” projesi çerçevesinde küçükbas ve büyükbas hayvancilik isletmelerinde hayvanlarin mineral ihtiyaçlarinin karsilanmasi için yalama blogu üreticilere teslim edildi.

Küçükbas hayvanlar için 3 kilogramlik 4 bin 600, büyükbas hayvanlar için ise 5 kilogramlik 4 bin 400 adet hibe mineral yalama blogunun dagitildigi teslim törenine, Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Naciye Kapukiran, Denizli Tarim ve Orman Il Müdür Yardimcisi Mehmet Atmacaoglu, Ilçe Müdürü Serdal Ugur, AK Parti Ilçe Baskani Naci Çomuk, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Mustak ile küçük ve büyükbas hayvan yetistiricileri katildi.

Mineral yalama bloklarini yetkilerden teslim alan üreticiler, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’a verdigi desteklerden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA