Akyazi'da Gida OSB Için Çalismalar Hizlandi

Akyazi’ya kazandirilmak istenen Gida Organize Sanayi Bölgesi için çalismalar hizlandi. Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan ile Akyazi Sanayi ve Ticaret Odasi Baskani Sinasi Bayraktar’in katilimlari ile OSB ile ilgili gerçeklestirilen toplantida izlenecek yol haritasi belirlendi.

Akyazi'da Gida OSB Için Çalismalar Hizlandi
Akyazi’da Gida Organize Sanayi Bölgesi kurulmasi adina önemli adimlar atiliyor. Çevre ve dogaya duyarli temiz sanayi ile ilçe ve ülke ekonomisi ile istihdama da önemli katki saglayacak Gida OSB ile alakali toplanti gerçeklestirildi.

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Akyazi Ticaret Odasi Baskani Sinasi Bayraktar, Akyazi Belediye Baskan Yardimcisi Aslan Yilmaz ve Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Yildirim’in katildigi toplantida OSB ile ilgili yol haritasi belirlendi.

Akyazi için önemli bir adim attiklarini ifade eden Belediye Baskani Bilal Soykan, “Ilçemize kurulmasini istedigimiz Gida OSB için ATSO Baskanimiz Sinasi Bayraktar ve paydaslarimiz ile birlikte hareket ediyoruz. Akyazi’ya ve sehrimize katma deger saglayacak bu projenin hayata geçirilmesi için çalismalarimiza ara vermeden devam edecegiz” dedi.

ATSO Baskani Sinasi Bayraktar da Gida OSB’nin Akyazi’da kurulmasinin önemine vurgu yaparak , “Insallah birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ilçemiz adina önem arz eden bu çalismayi hayata geçirecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA