Mersin Insan Kaynaklari Çalistay Raporu Hazirlaniyor

İçel Büyüksehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliginde, 4 Mayis 2023 tarihinde gerçeklestirilen İçel Insan Kaynaklari Çalistayi’nin raporlastirilmasi için harekete geçildi.

Mersin Insan Kaynaklari Çalistay Raporu Hazirlaniyor
4 Mayis tarihinde İçel Büyüksehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliginde gerçeklestirilen İçel Insan Kaynaklari Çalistayi’na, 200’den fazla temsilci katilim saglamisti. ‘Istihdam, issizlik, girisimcilik, is arayan ögrencilere yönelik hizmetler, isverenlere, çalisanlara yönelik hizmetler’ gibi konu basliklarinin tartisildigi çalistayin sonuç raporu için harekete geçildi.

Gelecege hazirlik için rapor, basvuru kaynagi olacak

Büyüksehir Belediyesi Kariyer Merkezi Sube Müdürü Serkan Özada, planlama toplantisinda, kurumlar arasi isbirligine dayali olarak kamu kurumlari, üniversiteler, odalar, sivil toplum kuruluslari, özel sektör temsilcileri, is arayanlar ve ögrencilerin genis katilimi ile insan kaynaklari alaninda büyük bir çalismaya imza attiklarinin altini çizdi. Pandemi ve dijital dönüsüm sürecinin is hayatinda büyük bir degisime yol açtigini belirten Özada; islerin tanimi, içerikleri, çalisma sekilleri, basarili olmak için gerekli yetkinlikler gibi birçok noktada, İçel’in kendisini yeniden degerlendirmesinin öneminden bahsetti.

Çalistayin sonuç raporunu hazirlamak üzere, moderatörler ve masa liderleri ile planlama toplantisini gerçeklestirdiklerini sözlerine ekleyen Özada, çikacak raporun hem akademik, hem de pratik çerçevede ilgili kurum ve kuruluslar ile kamuoyu için basvuru kaynagi niteliginde olmasini amaçladiklarini belirtti.

Kaynak: İHA