Büyükçekmece'de Direksiyon Basinda Kalp Krizi Ölüm Getirdi

Büyükçekmece’de araç kullandigi sirada kalp krizi geçiren adam, karsidan gelen arabaya çarpti. Ambulans ile hastaneye kaldirilan adam, tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybederken yasanan kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, dün aksam saatlerinde Büyükçekmece Fatih Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 BAU 237 plakali araç sürücüsü Ismail Arslan(49), seyir halindeyken kalp krizi geçirerek karsi seritten gelen hafif ticari araca çarpti. Kazayi gören cadde üzerindeki esnaf, yardim için olay yerine gittikten sonra aracin içindeki baygin haldeki Arslan’i görünce saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken Arslan, ambulans ile hastaneye kaldirildi. Diyaliz hastasi oldugu ögrenilen Ismail Arslan, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Arslan’in cansiz bedeni morga kaldirilirken yasanan kaza ani ise çevredeki bir isyerinin güvenlik kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.

Olay hakkinda konusan esnaf Kemal Dabaci, "Araba buradan gelirken karsi taraftan gelen aracin yoluna girdi. Orada bir çarpisma oldu. Sonra esnaf olarak biz yardim ettik. Sanirim sürücü kazadan önce kalp krizi geçirmis. Sonra ambulans geldi ve hastaneye kaldirildi" dedi.

Kaynak: İHA