Turgutlu'da Sokak Köpegini Çiftlik Evinin Kapisina Astilar

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde iddiaya göre bir sokak köpegi, iple çiftlik evinin kapisina asildi sekilde bulundu.

Turgutlu'da Sokak Köpegini Çiftlik Evinin Kapisina Astilar
Olay, Turgutlu ilçesi Arpalik mevkiinde meydana geldi. Bir çiftlik evinin kapisina iple asili sekilde ölü bir sokak köpegi bulundu. Olayi Turgutlu Hayvan Haklari Dernegi (TURHAKDER) Baskani Seyhan Sallitepe Karaduman sosyal medya hesabindan duyurdu. Olayin ne sekilde gerçeklestigi henüz bilinmezken, bir vatandasin görüntüyü fotograflayarak önce Manisa Hayvanlari Koruma Dernegi (HAKDEM), ardindan da TURHAKDER Baskani Seyhan Sallitepe Karaduman ile paylastigi ögrenildi.

Konu hakkinda açiklama yapan TURHAKDER Baskani Karaduman, bölgede bulunan kameralarin incelenerek bunu yapanlarin ortaya çikarilmasini istediklerini söyledi.

Karaduman, “Maalesef bugün bu çok üzücü görüntüyle karsilastik. Turgutlu Arpalik mevkiinde bir çiftlik evinin kapisina asili bir can. Kim yapti, neden yapti bilinmiyor. Gören vatandas fotograflayip bize ulastirdi. Ben bu görüntüyü yayinladigim için çok üzgünüm. Konu hakkinda tüm kolluk kuvvetlerini göreve davet ediyorum. Bölgedeki kameralarin incelenerek bunu yapanlarin ortaya çikmasini istiyorum. Düsünün bugün bu canlara bunu yapanlar yarin insanlara neler yapmaz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA