Kazada Yaralanan Eski Bakan Zeybekci Açiklamasi 'Su Anda Gayet Iyi Durumdayiz'

Mugla’da geçirdigi kazada hafif yaralanan eski Ekonomi Bakani Nihat Zeybekci, gözetim altinda tutuldugu hastaneden kendisine ulasmaya çalisanlara görüntülü mesaj göndererek, "Su anda gayet iyi durumdayiz. Merak etmeyin" dedi.

Kazada Yaralanan Eski Bakan Zeybekci Açiklamasi 'Su Anda Gayet Iyi Durumdayiz'
Mugla merkeze bagli Yaylasögüt Mahallesi yakinlarinda geçirdigi kazada hafif sekilde yaralanan eski Ekonomi Baskani Nihat Zeybekci ile eski Kizilay bölge müdürlerinden Dr. Ibrahim Ünlü, Mugla Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde gözetim altinda tutuluyor. Zeybekci’nin saglik durumunun iyi oldugu, kolu kirilan Ünlü’nün ise basina dikis atildigi ögrenildi.

Kaza haberinin ardindan kendisine ulasmaya çalisanlara hastane odasindan görüntülü bir mesaj gönderen Zeybekci, "Degerli dostlar, Allah’a sükürler olsun iyiyiz. Bir kaza geçirdik ve su anda gayet iyi durumdayiz. Merak etmeyin. Merak edip de arayan tüm dostlara çok tesekkür ediyorum. Özellikle yakinda bulunup gelmeye çalisan dostlara da hiç gerek yok. Allah sizlerden razi olsun. Rabbim sizleri korusun. Allah’a emanet olun" dedi.

Öte yandan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in da Nihat Zeybekci’yi telefonla arayarak saglik durumu hakkinda bilgi aldigi ve geçmis olsun dileklerini ilettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA