Kazada Yaralanan 4 Çocuk Babasi Hastanede Hayatini Kaybetti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde ticari araçla çarpisan ve agir yaralanan otomobil sürücüsü, sevk edildigi hastanede yasamini yitirdi.

Kazada Yaralanan 4 Çocuk Babasi Hastanede Hayatini Kaybetti
Kaza; Örensehir Mahallesi’nde yasandi. Ahmet Salkim’in kullandigi 07 N 0482 plakali otomobil ile karsi yönden gelen H.A. isimli küçük yastaki sürücünün kullandigi 07 AZU 056 plakali hafif ticari araç çarpisti. Kazada, hurdaya dönen araçtan agir yarali olarak çikarilan ve 112 saglik ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirilan Salkim, sevk edildigi Antalya’daki hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

4 çocuk babasiydi

Kazada yasamini yitiren 35 yasindaki Ahmet Salkim’in Örensehir Mahallesi’nde muz serasinda çalistigi ve 4 çocuk babasi oldugu bildirildi.

Kaynak: İHA