Mezuniyet Coskusu Tüm Hiziyla Devam Ediyor

Anadolu Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yili Mezunlarini ugurlamaya devam ediyor.

Mezuniyet Coskusu Tüm Hiziyla Devam Ediyor
10 Haziran Cumartesi günü düzenlenen mezuniyet törenlerinde farkli oturumlarla ögrenciler mezuniyet sevinci yasadi. Eskisehir Sehit Anil Gül Spor Salonu’nda gerçeklestirilen törenlerde; ilk oturumda Edebiyat Fakültesi, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi mezunlari, ikinci oturumda ise Eczacilik Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Saglik Bilimleri Fakültesi, Engelliler Entegre Yüksekokulu, Adalet Meslek Yüksekokulu, Eskisehir Meslek Yüksekokulu mezunlari keplerini havaya atti.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardimcilarimiz Prof. Dr. Süleyman Sözen, Prof. Dr. Betül Demir, Prof. Dr. Fatih Temizel, Prof. Dr. Ali Resul Usul, Edebiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mehmet Erol Altinsapan, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Elif Dagdemir, Eczacilik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Bülent Ergun, Hukuk Fakültesi Dekani Prof. Dr. Recai Dönmez, Saglik Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Iknur Mavis, Engelliler Entegre Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zehranur Kaya, Eskisehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Salim Sengel, ögretim üyeleri ve ögrencilerin aileleri katilim gösterdi.

“Sevgili Ögrenciler Anadolu Üniversitesinden mezun olmanin hakli gururunu yasamaktasiniz”

2022-2023 Akademik Yili Mezuniyet Töreninin açilis konusmasini gerçeklestiren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal sunlari söyledi: “Kiymetli meslektaslarim, kiymetli aileler ve sevgili mezunlarimiz, dünyanin en büyük egitim ailelerinden biri olan Anadolu Üniversitesinin 2022-2023 Yili Mezuniyet Törenine hepiniz hos geldiniz. Bugün hem Eskisehir’imize hem de ülkemize bilim, kültür ve sanat alaninda sayisiz katkilar sunan Anadolu Üniversitesinden mezun olmanin hakli gururunu yasamaktasiniz. Ülkemiz ve insanligin ortak refahina katki sunacak donanimli bireyler olarak meslek hayatiniza adim atabilmek için yogun bir egitim-ögretim döneminden geçtiniz. Üniversitemizde edindiginiz bilgi birikimi kültür, sanat ve sporla dolu aktif bir ögrencilik yasami ile birlestirdiniz. Sevgili ögrenciler, burada, üniversite hayatiniz boyunca geçirdiginiz günlerin sizler için özel ve unutulmaz oldugunu bildigimiz gibi Üniversitemizi her zaman gururlandiracaginizi da biliyoruz. Üniversitemizde aldiginiz egitimle birlikte her birinizin alaninda çok güzel ve önemli konumlara erisecegine, ülkemizin güzel yarinlarini insa edeceginize güvenimiz tam. Sizler, Anadolu Üniversitesi ailesinin önemli bir ferdi olarak Üniversitemizin bayragini bulundugunuz her yerde basariyla tasiyacak ve bizlerin temsilcileri olacaksiniz. Bu güzel gün vesilesiyle sizleri, degerli hocalarinizi ve kiymetli ailelerinizi cani gönülden tebrik eder, yolunuzun ve bahtinizin daima açik olmasini dilerim. Mezuniyetiniz kutlu olsun.”

Tören, Edebiyat Fakültesi Birincileri Cemre Tekes, Akin Yalçin, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Ikincisi Meryem Hilal Ergin, Eczacilik Fakültesi Birincisi Özlem Er, Hukuk Fakültesi Birincisi Berkay Tunç, Saglik Bilimleri Fakültesi Birincisi Bircan Figan, Engelliler Entegre Yüksekokulu (Ön Lisans) Birincisi Fatos Çelik, Engelliler Entegre Yüksekokulu (Lisans) Birincisi Melisa Selvinur Güngör, Adalet Meslek Yüksekokulu Birincisi Nurcan Ülker, Eskisehir Meslek Yüksekokulu Birincisi Hilal Yenilmezcan’in mezunlar adina gerçeklestirdikleri konusmalar ile devam etti. Ana bilim dallarindan dereceyle mezun olan ögrenciler mezun belgelerini ve hediyelerini Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal ve fakülte dekanlarinin elinden aldilar. Coskuyla geçen törenin sonunda tüm ögrenciler Rektör Prof.Dr. Erdal ile birlikte keplerini havaya firlatti.

Mezuniyet törenlerinin diger oturumlari gün içerisinde devam edecek.

Tören kayitlarina Anadolu Üniversitesi YouTube kanali youtube.com/anadoluniv üzerinden de erisilebilecek. Mezuniyet fotograf galerisi de kisa süre içerisinde erisime açilacak.
Kaynak: İHA