Hayvanseverler Kartal'da Ezilerek Öldürülen Köpek Için Toplandi

Kartal’da otomobiliyle sitenin otoparkindan çikan sürücü yerde yatan köpegi ezerek öldürdü. Olay sonrasi hayvansever vatandaslar site önünde toplanarak, alkis ve sloganlarla duruma tepki gösterdi.

Hayvanseverler Kartal'da Ezilerek Öldürülen Köpek Için Toplandi
Olay, 7 Haziran Çarsamba günü saat 08.00 siralarinda Ugur Mumcu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki bir sitenin otoparkinda meydana geldi. Iddiaya göre, sitede ikamet eden Nihat D., araciyla otoparktan çikarken yerde yatan ve site sakinlerinin baktigi ’Dursun’ isimli köpegi ezdi. Köpegin otomobilin altinda kalarak can verdigi anlar sitenin güvenlik kamerasina yansidi.

Hayvanseverler site önünde toplandi

Yasanan olay sonrasi hayvansever vatandaslar site önünde toplanarak duruma tepki gösterdi. Köpegin ölümüne neden olan sürücünün ceza almasini istedi. Slogan atarak alkis tutan vatandaslar eylem sonrasi site önünden ayrildi.

"Bunlari yasatanlarin adalet önünde hesap vermesi gerekiyor"

Konu iliskin konusan hayvansever vatandas, "Her hayvan bizim gibi bir canli. Onun da yasam hakki var. Kamera kayitlarinda her sey gözüküyor bile bile hayvani ezerek öldürüyor. Kendisi görmedigini iddia ediyor ama görmemesi imkansiz. Sesini de mi duymadi. Bu hayvanlara bunlari yasatanlarin adalet önünde hesap vermesi gerekiyor. Gereken cezayi alsinlar" dedi.

Kaynak: İHA