5 Kisinin Öldügü Kazada Cenazeler Sahiplerine Gözyaslari Arasinda Teslim Edildi

Burdur-Fethiye karayolunda meydan gelen feci kazada hayatini kaybeden 5 kisinin cenazeleri defnedilmek üzere ailelerine gözyaslari arasinda teslim edildi.Kazada hayatini kaybeden ve ayni araçta bulunan 4 kisinin tarlada çapa yaptiktan sonra evlerine dönmek üzere yola çiktiklari ögrenildi.

5 Kisinin Öldügü Kazada Cenazeler Sahiplerine Gözyaslari Arasinda Teslim Edildi
Kaza, saat 17.30 siralarinda Burdur-Fethiye karayolu Hacilar mevkiinde Burdur’dan Fethiye istikametine giden Ferit Kurt idaresindeki 16 AAN 582 plakali BMW marka otomobil yagis nedeniyle kayganlasan yolda kontrolden çikarak refüjü asip karsi seride geçmesi sonucu Mehmet Pektas’in kullandigi 15 AAK 125 plakali Suzuki marka otomobille kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana geldi. Çarpismanin etkisiyle Pektas’in kullandigi otomobil tarlaya savruldu.

Kazayi görenlerin 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbari üzerine bölgeye çok sayida saglik, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin yaptigi ilk kontrollerde BMW marka otomobilde bulunan sürücü Ferit Kurt, Suzuki marka otomobilde bulunan sürücü Mehmet Pektas, yolcu olarak bulunan Zeynep Sahin, Zekiye Yildiz ve Sultan Bayindir’in olay yerinde hayatini kaybettigi belirlendi. Kazada yaralanan Azime Bayindir, Abdülkadir Gül, Nidanur Öztürk ve Nursen Çiftçi ise olay yerinde yapilan ilk müdahalelerin ardindan ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldirildi. Durumlari agir olan Hatice Yildiz Antalya Akdeniz Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine, Azime Bayindir ise Isparta’da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldirilan cenazeler bugün gözyaslari arasinda ailelerine teslim edildi. Yakinlarinin feryatlari arasinda teslim alinan cenazelerden Sultan Bayindir ve Zeynep Sahin’in cenazeleri Askeriye köyüne, Zekiye Yildiz’in cenazesi Çerçin köyüne, Mehmet Pektas’in cenazesi defnedilmek üzere Kemer ilçesine gönderildi. Ferit Kurt’un cenazesi ise memleketi Batman’a gönderildi.
Kaynak: İHA