Üniversite Tarim Isçilerine Yüzde 45 Zam Yapildi

Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Tarim-Is Sendikasi arasinda yapilan ek protokol ile tarim isçilerine 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 45 oraninda zam gerçeklestirildi.

Üniversite Tarim Isçilerine Yüzde 45 Zam Yapildi
Protokol öncesi tarim isçilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ve yönetim kadrosu, bir süre isçilerimizle sohbet ederek talepleri dinledi. Toplantida açiklama yapan Rektör Uslu; "Üniversite yönetimi olarak tüm isçilerimizin emeklerinin korunmasi ve kendilerine refah içinde bir yasam sunabilmek adina maddi destegin saglanmasi hedefiyle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bugün yapacagimiz ek protokol de buna en açik örnekler arasinda yer almaktadir. Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi için her personel ayni derecede önemli ve kiymetlidir" dedi.

Toplantinin ardindan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hamdi Dogan ve Tarim-Is Sendikasi Genel Baskan Yardimcisi Receb Kocapiçak, tarim isçileri sevindiren protokolü imzaladi. Protokol imza töreni ardindan açiklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, protokolün herkes için hayirli olmasini temenni etti. Tarim-Is Sendikasi Genel Baskan Yardimcisi Receb Kocapiçak ise protokolün imzalanmasinda büyük emekler veren ve isçilerden destegini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya tesekkür etti.

Tören günün anisina çekilen hatira fotograflari ile sona erdi.
Kaynak: İHA