Türk Ve Italyan Ögrenciler Ayni Projede Bulustu

Terme Nazmiye Ünal Soganci Ortaokulu ile Italya’daki Isis Pitagora Mantalbono Jonico Lisesi ögrencileri ‘Let’s be friends’ adli eTwinning projesinde bulustu.

Türk Ve Italyan Ögrenciler Ayni Projede Bulustu
Nazmiye Ünal Soganci Ortaokulu’nda hazirlanan uluslararasi eTwinning projesinde sona gelindi. Italya’nin Nava Sri kentinde bulunan ISIS Pitagora Mantalbono Jonico Lisesi ögrencileri ile Nazmiye Ünal Soganci Ortaokulu ögrencilerinin online görüsmeler ile Ingilizce dilini gelistirmeleri ve kültür paylasiminda bulunmalari saglandi. Ingilizce ögretmeni Dilek Özgenç’in öncülügünde hazirlanan eTwinning ‘Let’s be friends’ projesinde ögrenciler Italyan arkadaslariyla yaptigi online görüsmelerde Ingilizceyi daha pratik ögreniyorlar.

Ögrencilerin karsilikli diyaloglarinin gelismesinde projenin büyük etkisi oldugunu söyleyen Özgenç, “Subat ayinda start verdigimiz projemizde sona geldik. Okulumuzdaki 50 ögrenci ile katildigimiz projede ögrencilerin daha yakindan ve verimli sekilde Ingilizce ögrenmelerini sagladik. ‘Let’s be friends’ projesiyle ögrencilerimiz hem Ingilizce konusma becerilerini gelistirdiler hem de uluslararasi bir arkadaslik yürütmüs oldular” diye konustu.

Kaynak: İHA