Sorgun HEM'den 'Hayat Boyu Ögrenme Haftasi' Sergisi

Yozgat Sorgun Halk Egitimi Merkezi (HEM) tarafindan “Hayat boyu ögrenme” haftasi münasebetiyle yil sonu sergisi açildi. Sakir Efendi Sehir Meydani’nda açilisi gerçeklestirilen sergiye Kaymakam Halil Ibrahim Kazar, Belediye Baskan Vekili Mesut Temur, Ilçe Milli Egitim Müdürü Musa Öcal, davetliler, ögrenciler ve vatandaslar katildi. Açilista konusan Sorgun HEM Müdürü Veysel Koçak, bakanligin yaptigi düzenleme ile 1-7 Haziran tarihleri arasinin, “Hayat Boyu Ögrenme Haftasi” olarak kutlandigini söyledi.

Sorgun HEM'den 'Hayat Boyu Ögrenme Haftasi' Sergisi
Bu yil ikincisi düzenlenen Hayat Boyu Ögrenme Haftasi sergisinin 1 hafta sürecegini ve pek çok etkinlik gerçeklestireceklerini ifade eden Koçak “Bu yil Sorgun Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü olarak 1 Eylül 2022 den 31 Mayis 2023 tarihine kadar 73 alanda 590 kurs açtik, bu kurslarimiza 11 bin 854 kursiyer katilim sagladi. Bu gün bu kurslarda yapilan el emegi göz nuru islerimiz burada sergileniyor. Daha fazla kurs açmak ve kursiyere ulasmak için tüm paydas ve kurumlarimizla birlikte çalismaya devam ediyoruz” dedi.

Açilis konusmasinin ardindan müzik ve folklör gösterilerinin sona ermesinin ardindan protokol üyeleri ve vatandaslar sergiyi gezdi.
Kaynak: İHA