Sayistay'dan Mudanya Belediyesi'ne 'Temiz' Raporu

Sayistay Müfettisleri’nin Mudanya Belediyesi’nin 2022 yilini kapsayan incelemesi tamamlandi. Hazirlanan taslak raporda belediyenin is ve islemlerinde kanunlara uydugu degerlendirilirken, Baskan Hayri Türkyilmaz, geride biraktigi 9 yillik dönemde tüm denetimlerden tertemiz çiktiklarini söyledi.

Sayistay'dan Mudanya Belediyesi'ne 'Temiz' Raporu
Sayistay Müfettisleri, Mudanya Belediyesi’nin 2022 yilina ait mali bütçesi, gelir ve giderlerine iliskin denetimlerini tamamladi. 2022 dönemine ait yapilan inceleme sonucunda Sayistay Müfettisleri’nin hazirladigi taslak raporda belediyenin is ve islemlerinde kanunlara uydugu degerlendirildi. Baskan Türkyilmaz, geride biraktigi 9 yillik dönemde tüm denetimlerden tertemiz çiktiklarini belirtirken, Mudanya Belediyesi’nin dürüst bir belediyecilik anlayisi ile yönetildiginin bir kez daha tescillendigini söyledi.



Mudanya’nin tüm degerlerinin ön plana çikarildigi 9 yillik bir yatirim sürecini tamamladigini dile getiren Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, “Göreve geldigimiz günden bu yana ‘temiz baskan, temiz belediye ve temiz Mudanya’ ilkemizden asla taviz vermedik. Bir denetimden daha alnimizin akiyla çikmanin gururunu yasiyorum. Tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA