Kibar Holding'den Depremzede Çocuklara Ziyaret

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluslarindan Kibar Holding, deprem bölgesine yardimlarini sürdürüyor. Sirket son olarak, Kibar Gönüllüleri’nin koordinasyonuyla Kibar Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Kibar, Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabasi ve Kibar Holding CFO’su Sabri Tütüncü’nün katilimiyla Iskenderun’a gerçeklestirdigi ’Birlikte Iyilesecegiz’ ziyareti ile bölgedeki yaklasik 400 çocuga moral verdi.

Kibar Holding'den Depremzede Çocuklara Ziyaret
Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremlerin ardindan bölgeye yardimlarini ulastiran Kibar Holding, gönüllüler ve üst yönetimin katilimiyla Iskenderun Kiliç Ali Pasa Ilkokulu ve Semiha Kibar Anaokulu ögrencileri ile Iskenderun’da bulunan Assan Port, Assan Panel ve Assan Lojistik bünyesindeki çalisanlarinin 4-11 yas araligindaki çocuklarini ziyaret etti. Kibar Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Kibar, Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabasi, Kibar Holding CFO’su Sabri Tütüncü ve Kibar Gönüllüleri’nin katilimiyla gerçeklesen ziyarette çocuklara eglenceli ve ögretici malzemelerden olusan hediye kutulari dagitildi.

Ali Kibar: “Çocuklarimizin hayallerinin gerçeklesmesine destek oluyoruz”

Iskenderun’da çocuklarla bulusan Kibar Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Kibar, “Grubumuzun kurumsal sosyal sorumluluk çalismalarini öncelikli olarak egitim ve çocuk odakli yürüten ‘Kibar Gönüllüleri’ ile Kiliç Ali Pasa Ilkokulu’na tam donanimli bir ana sinifi açmis olmanin mutlulugunu kisa süre önce yasamistik. Bugün de çocuklarimiza moral vermek için bölgedeyiz. Her zorlukta oldugu gibi bu depremlerde de birlik, beraberlik ve dayanisma ruhunun ülkemizin gelecegi açisindan ne kadar hayati oldugunu gördük. Biz de bu ruhla hareket ediyor, ülkemizin gelecegi olan çocuklarimizi aklin, bilimin ve sevginin izinde dogru bir sekilde yönlendirmek ve hayallerine ulasmalarina destek olmak adina faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” diye konustu.

Haluk Kayabasi: “Sosyal fayda üretmeye devam edecegiz”

Kibar Gönüllüleri projesiyle egitim ve çocuk alanlarini önceliklendirerek bu alanda firsat esitligine imkân saglayan projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabasi, konusmasinda su ifadelere yer verdi: “Son yedi yildir geleneksel hale getirdigimiz ve çalisanlarimizin çocuklarinin katildigi 23 Nisan Resim Yarismasi’ni bu sene ’Birlikte Iyilesecegiz’ temasiyla düzenledik. Bu mottoyu, deprem felaketlerinden dolayi farkli bölgelerde yasayan sevgili çocuklarimizin yasadiklari korku ve endise duygularini en aza indirebilmek, onlara bir nebze de olsa moral olabilmek, birlik, beraberlik ve dayanisma duygularinin ne kadar önemli oldugunu göstermek ve Grubumuzun “BIZ Birlikte Güçlüyüz” ilkesini çocuklarimiza daha iyi anlatabilmek adina seçtik. Bugün, tüm sürecini Kibar Gönüllüleri’nin organize ettigi etkinligimizde, hediyelerimizle birlikte 23 Nisan Resim Yarismasinda yapilan resimleri de depremden etkilenen çocuklarimizla dijital ortamda bulusturmanin mutlulugunu yasiyoruz. Holding olarak bölgenin yaralarini sarmaya kararlilikla sürdürecek ve sosyal fayda üretmeye devam edecegiz.”
Kaynak: İHA