KAYSO Baskani Büyüksimitci Yeniden TOBB Yönetimine Seçildi

Kayseri Sanayi Odasi (KAYSO) Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Büyüksimitci, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçeklestirilen 79. Genel Kurul’da yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Yönetim Kurulu Üyeligine seçildi. KAYSO Meclis Baskani Abidin Özkaya ise, TOBB Sanayi Odalari Konsey Üyeligine seçildi.

KAYSO Baskani Büyüksimitci Yeniden TOBB Yönetimine Seçildi
Genel Kurulun ülkemize ve is dünyasina hayirli olmasi temennisinde bulunan KAYSO Baskani Mehmet Büyüksimitci; “365 Oda/Borsa Baskanimiz ve delegelerimizin katilimi ile 79. Genel Kurulumuzu huzur içerisinde gerçeklestirdik. Ben öncelikle tüm delegelerimizin oylari ile güven tazeleyen ve yeniden TOBB Yönetim Kurulu Baskanligina seçilen Sayin Baskanimiz, degerli hemsehrimiz Rifat Hisarciklioglu’nu can-i gönülden tebrik ediyor, ülkemize ve is dünyamiza hayirli hizmetlerinin devamini diliyorum” dedi.

Kendisinin de bir dönem daha TOBB Yönetim Kurulunda Rifat Hisarciklioglu ile beraber yol yürüyecegini ifade eden Baskan Büyüksimitci; “Baskanimizin takdirleri ile bu dönemde TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olarak is dünyamiza hizmet etmeye devam edecegim. Öncelikle bu görevi bize layik gören Baskanimiz Sayin Rifat Hisarciklioglu’na ve tüm delegelerimize tesekkür ediyorum. Yeni seçilen Yönetim Kurulumuza, Komisyonlarimiza, Konseylerimize ve Kurullarimiza basarilar diliyorum. Büyük bir aile olarak yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla çalismaya, ülkemize hizmet etmeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA