Karaman'da Kayinbiraderini Öldüren Kadin Tutuklandi

Karaman’da kayinbiraderini biçaklayarak öldüren kadin tutuklanirken, esine ev hapsi cezasi verildi.

Karaman'da Kayinbiraderini Öldüren Kadin Tutuklandi
Yasanan olaydan sonra esi E.Y ile birlikte jandarma tarafindan gözaltina alinan cinayet zanlisi Emine Y. (24), Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesinde saglik kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Emine Y., adliyeye getirilisi sirasinda gazetecilerin ‘Kayinbiraderinizi neden öldürdünüz’ sorusuna cevap vermezken, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emine Y.’nin esi E.Y.’ye ise ev hapsi cezasi verildi.



“Esi ile kendisine siddet uyguladigi için kayinbiraderini biçaklamis”

Olaydan kisa süre sonra suç aleti biçakla birlikte gözaltina alina Emine Y., jandarmada verdigi ilk ifadesinde kayinbiraderi Ibrahim Yagal’in (32), devamli olarak esi ve kendisine siddet uyguladigini, olay günüde yine esi ile kendisini darp ettigi için biçakladigini söyledigi ögrenildi.

Cinayete kurban giden Ibrahim Yagal, topraga verildi

Jandarma ve Cumhuriyet Savcisinin olay yerinde yaptigi incelemenin ardinda Ibrahim Yagal’in cesedi Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Burada otopsi islemleri tamamlanan Yagal, dün ikindi namazinin ardindan Kazimkarabekir ilçesinde topraga verildi.

Olay, dün sabah saat 06.30 siralarinda Karaman’in Kazimkarabekir ilçesi Haci Baba Dagi eteklerinde yasanmisti. Emine Y. (24), kendisi ile esi E.Y.’yi darp eden kayinbiraderi Ibrahim Yagal’i vücudunun çesitli bölgelerinden biçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra daglik alana kaçarak saklanan cinayet zanlisi Emine Y., jandarma tarafindan telefonla ikna edilerek suç aleti biçakla birlikte gözaltina alinmisti.
Kaynak: İHA