Izmit'te 'Çocugumu Nereye Emanet Etsem?' Kaygisi Tarihe Karisiyor

Izmit Belediyesi, ailelerin çocuklarini gönül rahatligiyla emanet edebilecekleri ikinci Çocuk Oyun Alani’ni IZGIM’den sonra Kuruçesme Yasam Merkezi’nde hayata geçirdi.

Izmit'te 'Çocugumu Nereye Emanet Etsem?' Kaygisi Tarihe Karisiyor
Izmit Belediyesi hayata geçirdigi Kuruçesme Yasam Merkezi’ndeki Çocuk Oyun Alani ile isi olan, hasta bakma zorunlulugu bulunan, pazar alisverisine çikmak isteyen ancak küçük çocugunu emanet birakabilecek yeri olmayan kadinlarin yardimina yetisiyor. Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde hizmet vermeye baslayan Çocuk Oyun Alani bölge halkinin önemli bir ihtiyacini karsiliyor.

Izmit Belediyesi Kadin Girisimciler Merkezi’nden (IZGIM) sonra 2. oyun alani olarak vatandaslarin hizmetine sunulan alan, 48-72 aylik çocuklari olan annelerin "Çocugumu nereye emanet etsem?" kaygilarina cevap oluyor. Çocuk Oyun Alani Yeni Mahalle Gönül Sokak No:1 adresinde Kuruçesme Hizmet Binasinda bulunuyor.

Ebeveynler isleri oldugu zaman diliminde Çocuk Oyun Alani’ndan randevu alarak çocuklarini güvenle emanet edebilecek. Bir buçuk saatlik oyun alani süresince alaninda uzmanlar esliginde çocuklar hem eglenceli vakit geçiriyor hem de sosyallesiyor.
Kaynak: İHA